Praktijkbijeenkomsten Verduurzaming Scholen

Hoe maak je een schoolgebouw gezond en duurzaam op een betaalbare en efficiënte manier? Veel schoolbesturen en gemeenten willen aan de slag met hun schoolgebouwen. Het vertalen van deze wens naar de praktijk is vaak lastig. Tijdens de regiobijeenkomsten van het innovatieprogramma Frisse en Aardgasvrije Basisscholen kunt u meer leren over de onderwerpen die relevant zijn voor uw specifieke situatie.

10 september - Eindhoven
17 september - Den Haag
18 september - Zwolle

Keuzesessies
Heeft u al een plan voor verduurzaming? Hulp nodig bij het opstellen van een businesscase? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van innovatief aanbesteden? Elke praktijkbijeenkomst biedt ruimte om twee onderwerpen uit onderstaande sessies te kiezen:

  • Integraal aan de slag met beleid & huisvestingsplannen,
  • Quick wins rondom energiebesparing,
  • Businesscase & bundeling geldstromen,
  • Innovatief of traditioneel aanbesteden,
  • Samenwerking scholen en gemeenten verbeteren.

Aanmelden
Deelname aan een praktijkbijeenkomst is gratis, u dient zich wel vooraf aan te melden. Wij zien er naar uit om u in september te ontmoeten! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 085 -13 03 682.

Deze bijeenkomsten worden aangeboden vanuit het innovatieprogramma Frisse en Aardgasvrije Basisscholen, wat wordt uitgevoerd door Platform 31 & Ruimte-OK.

Aanmelden

Uw gegevens:

Rechts