3e kennisdag Ruimte-OK; en nu aan de slag!

MFA de Symfonie in Tilburg kenmerkt zich door een sterk verbindende functie in de wijk en biedt ruimte aan twee basisscholen, peuteropvang en vele verenigingen. Met ondersteuning van gemeente Tilburg, PPSsupport en Klimaatverbond Nederland mochten wij op deze prachtige en flexibele locatie de derde kennisdag ‘Grip op Kwaliteit’ organiseren. Met 250 bezoekers die zich dagelijks bezig houden met de huisvesting van onderwijs en kinderopvang, gingen we het gesprek aan over duurzaamheid en financiering.

Kennis delen en verzamelen

Bij Ruimte-OK activiteiten staan kennis opdoen, delen en verspreiden centraal. Als symbool kreeg iedere bezoeker bij binnenkomst de Green Deal Scholen tas uitgereikt waarin zij gedurende de dag informatie konden verzamelen. Door het interactief deelnemen aan twee kennisrondes, het bezoeken van de kennismarkt en de gesprekken met collega’s gingen de bezoekers met volle tassen kennis naar huis!

Green Deal Scholen: en nu aan de slag…overhandiging tas kd 2015.jpg

Berend de Vries, wethouder in de gemeente Tilburg, gaf het officiële startsein voor het landelijke uitvoeringsprogramma van de Green Deal Scholen. De wethouder overhandigde een tas vol kennisproducten aan Wim Lengkeek (PO-Raad) en Wim Berns (VNG) die het programmateam namens het onderwijs en de gemeenten aanvoeren.

Wat kan de Green Deal Scholen voor u betekenen? Dat leest u in de infographic. Meer informatie over de Green Deal Scholen vindt u op www.greendealscholen.nl.

Wat vond u van onze kennisdag?

Wij kijken er met een goed gevoel op terug, maar zijn vooral benieuwd naar uw mening. Laat ons weten wat u ervan vond via dit evaluatieformulier.  

Een aantal reacties via Twitter:

Twitter KD2015.png

16/11/2015 / Ruimte-OK
Gerelateerd