Tot dinsdag 10 november!

Het is bijna zover: de derde kennisdag 'Grip op Kwaliteit'. Dit jaar zijn we te gast in De Symfonie: een multifunctionele accommodatie met een sterk verbindende wijkfunctie in Tilburg Noord. 

De kennisdag staat in het teken van kennis delen, inspiratie opdoen en leren van elkaar. Centraal dit jaar staan de thema’s duurzaamheid en financiering van scholen en (integrale) kindcentra. Berend de Vries, wethouder Wonen, Milieu en Duurzaamheid van de gemeente Tilburg, verzorgt de opening van het programma. Dat bestaat vervolgens uit diverse deelsessies en werktafels, waaruit u er zelf twee kiest. Maar eerst laat Anne-Marie Rakhorst haar licht schijnen op het belang van duurzame scholenbouw.

Mijn tip: vergeet u vooral niet tussendoor de kennismarkt te bezoeken! U kunt er vragen stellen bij de ‘live’ Helpdesk of langsgaan bij de kennispartners die u graag infomeren. 

Vorig jaar werden op onze kennisdag de eerste handtekeningen gezet onder de Green Deal Scholen: een akkoord tussen onder meer sectororganisaties en Rijksoverheid om gezamenlijk de knelpunten tot het verduurzamen van onderwijsgebouwen weg te nemen. Na een intensieve voorbereiding wordt hier vandaag de officiële aftrap van het uitvoeringsprogramma gegeven. Een mooi moment voor alle betrokkenen.

We hopen dat we u volgende week mogen ontmoeten! Heeft u nog geen kaartje? Dan kunt zich nog registreren via deze pagina

Namens het hele team,

John Ringens 

05/11/2015 / Ruimte-OK
Gerelateerd