-

Spryg organiseert studiedag: scholenbouw en renovatie 2022

Samenwerken aan toekomstbestendig, gezond en duurzaam onderwijsvastgoed

Zeker 40% van de bijna 8.000 schoolgebouwen in ons land is niet meer in goede staat. Onze opgave voor de verbetering van onderwijshuisvesting moet versneld worden. Hoog tijd voor actie! Maar hoe maakt u als gemeente en schoolbestuur de keuze voor upgrading, renovatie of nieuwbouw? Waar kunnen we standaardiseren en samenwerken? Wat zijn de eisen, kosten en mogelijkheden voor financiering?

Op de 5e editie van deze actuele, praktische studiedag nemen dé experts u mee langs de belangrijkste facetten en ontwikkelingen in de bouw en renovatie van scholen voor toekomstbestendige onderwijshuisvesting. Zo kunt u de juiste keuze maken voor frisse scholen, die duurzaam zijn en waarmee u flexibel op toekomstige onderwijsmodellen kunt inspelen. 

Organisatie: Spryg Real Estate Academy
Voor wie: Deze studiedag is bestemd voor schoolbesturen, huisvestingsmanagers van basisscholen en voorgezet onderwijs, beleidsmedewerkers gemeenten, projectmanagers, aannemers, warmte- en energieleveranciers, architecten, juristen, ingenieurs, installateurs en adviseurs.
Kosten: €849,- (excl. btw) per deelnemer. Dit is inclusief uw lunch, consumpties en parkeerkaart.

Klik hier om het programma te bekijken