VO congres
donderdag 30 september 2021, 09:00 - 17:30

VO-congres 2021

Op 30 september wordt het VO-congres georganiseerd. Met dit jaar als thema - Het onderwijs kijkt verder. Welke oude routines willen we nooit meer terug? Hoe kunnen we onszelf opnieuw uitvinden richting de toekomst? Hoe stimuleer je in de school het vermogen om te veranderen, zonder dat het ten koste gaat van de mensen? Daarom is het thema: 

Op het VO-congres willen we met u aan de slag met de uitdagingen en kansen die voor ons liggen, zoals dalende leerlingaantalen, kansengelijkheid, NPO, huisvesting en lerarentekorten. Tijdens de lezingen en workshops laten we u kennis maken met programma’s, projecten en praktijkvoorbeelden die u verder helpen met uw schoolontwikkeling. En er is natuurlijk voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten.

Eenmalige nieuwe opzet

We weten niet welke coronamaatregelen eind september nog van kracht zijn. We gaan er vanuit dat het ook dan nog wenselijk is dat mensen 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Dit betekent dat we tijdens het VO-congres helaas minder mensen tegelijkertijd op locatie kunnen ontvangen dan normaal. Daarom hebben we een ochtend- en een middagcongres, met twee gelijkwaardige programma’s.

Datum en tijd: 
30 september 2021 van 09:00 uur tot 17:30 uur

Deelname: 
€ 145,- exclusief btw 

Programma: 

  • Het ochtendcongres begint om 9.00 uur en het programma start om 9.30 uur. Dit programma duurt tot 13.15 uur inclusief lunch.
  • Het middagcongres begint om 13.30 uur en het programma start om 14.00 uur. Dit programma duurt tot 17.30 uur inclusief borrel.

Vanaf begin september kunt u uw persoonlijke programma samenstellen en de keuze van de workshops doorgeven. Iedereen die is ingeschreven ontvangt van ons bericht zodra dit zover is.

Locatie: 

NBC Nieuwegein, Blokhoeve 1 te Nieuwegein

Bekijk hier het programma en meld je aan