21 juni 2016
/ IKC Ulft

Bijeenkomst IKC Ulft - Duurzaam aanbesteden en exploiteren

In augustus 2016 gaat het IKC in Ulft (Stichting Essentius) open, maar op 21 juni 2016 kunt u vast een kijkje nemen in dit bijzondere gebouw!

Deze dag biedt u de mogelijkheid het gebouw te beleven, kennis te nemen van de wijze waarop het is aanbesteed en wordt geëxploiteerd én te praten met partijen die betrokken zijn geweest bij de totstandkoming. Ook kijken we vooruit; wat valt hier te leren voor de toekomst en vergelijkbare projecten?

Organisator: Bouwstenen voor Sociaal in samenwerking met Ruimte-OK
Wanneer: 21 juni 2016
Waar: IKC Ulft
Kosten: gratis

Het bijzondere aan IKC Ulft

  • Het gebouw is snel en eenvoudig aan te passen en uit te breiden.
  • De installatie is gericht op een maximaal Fris Binnenklimaat en laag energiegebruik (het BAOPT systeem).
  • Met eigen opwekking is IKC Ulft een volledig energieneutrale school.
  • Het is/wordt gerealiseerd binnen de beschikbare investerings- en exploitatiebudgetten.
  • Het onderhoud en de energierekening zijn voor 25 jaar gegarandeerd (geen financiële risico’s voor Essentius).

Stichting Essentius kan zich de komende 25 jaar volledig richten op haar onderwijsproces en integraal kindconcept. Het gebouw is wat betreft kosten, functionaliteit, kwaliteit en omvang een volledig door de deskundige aanbieder gegarandeerde zorg.

Ruimte voor al uw vragen
Tijdens het programma zal Ingrid de Moel kort diverse betrokkenen interviewen over hoe waarde is toegevoegd, is het mogelijk om te speeddaten met de betrokkenen en is er een rondleiding door het gebouw.

Organisatie en aanmelden
De bijeenkomst wordt u gratis aangeboden door de betrokkenen bij het project, omdat ze trots zijn op hetgeen ze samen hebben gerealiseerd en graag hun kennis en ervaring met u delen. U kunt zich nu alvast aanmelden. Bij uw aanmelding kunt u aangeven waarover u meer wilt weten en van wie. Op deze wijze heeft u invloed op de inhoud van het programma dat nader wordt uitgewerkt.

Meer informatie & aanmelden