22 september 2016
/ Den Haag

Inspiratietour Den Haag - 22 september

Een dag een kijkje nemen bij andere scholen en kinderopvangorganisaties? Zien hoe zij de huisvesting ingevuld hebben? Op donderdag 22 september organiseert Ruimte-OK samen met ondersteuningspartner Saint-Gobain Ecophon wederom een tour langs inspirerende scholen. Dit keer zijn we te gast in Den Haag. De schooldirecteuren leiden u rond bij uiteenlopende projecten en de betrokken architecten vertellen u meer over het gebouw. 

Programma

Het programma duurt van 9.00 uur tot 17.00 uur. We verzamelen in Den Haag, waar een bus klaarstaat die ons naar de scholen brengt. Uiteraard zorgen wij ook voor koffie, thee en lunch.

We beginnen de dag op het Segbroek College. Waar we beide gerenoveerde locaties bekijken. Daarna bezoeken we Brede Buurtschool Kleurrijk een multifunctioneel nieuw gebouw met twee scholen, kinderopvang, peuterspeelzaal, wijkbibliotheek en meer. Na de lunch gaan we door naar Montessori Waalsdorp. Een nieuw flexibel gebouw met een school, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. We sluiten de dag af op het Edith Stein College een prachtige combinatie van verbouw en nieuwbouw. Kortom een divers inspirerend programma. Gaat u mee? Meld u aan via het onderstaande inschrijfformulier.

EdithStein2015-6883-2.jpg