25 september 2018
/ Nyenrode Business Universiteit

Onderwijsvastgoed Dag 2018

Het onderwijsvastgoed van morgen

De Onderwijsvastgoed Dag 2018 biedt een interactief programma met oplossingen voor nieuw en bestaand onderwijsvastgoed. Ervaringsdeskundigen beantwoorden de actuele vragen die spelen rondom het onderwijsvastgoed en bieden perspectief voor de toekomst. Welke ontwikkelingen spelen er? Welke verbindingen worden er met de samenleving gelegd? Hoe kan het onderwijsvastgoed mee met de bijna allesoverheersende energietransitie?

Logo_Onderwijsvastgoed_Dag_230_150.jpgIn het hoofdprogramma Atto Harsta (transitiestrateeg) en Caspar Boendermaker (BNG Bank) over de transitie naar het onderwijsvastgoed van morgen, schoolbestuurders over de verbinding met de omgeving en een bijdrage over een school zonder klaslokalen. Verder bespreken we graag met u de Nationale Trendradar Onderwijsvastgoed. U ontvangt hiervan een exemplaar.

Naast het hoofdprogramma heeft u keuze uit een achttal interessante break-out sessies. Ook is er voldoende gelegenheid uw collega’s uit het onderwijsvastgoed te ontmoeten!

Voor wie: primair onderwijs, voortgezet onderwijs, gemeenten
Wanneer: dinsdag 25 september 2018 van 10.00 tot 16.30 uur
Waar: Nyenrode Business Universiteit, Breukelen
Kosten: €345,- excl. btw voor scholen en gemeenten en €395,- excl. btw voor overige organisaties. (incl. lunch, koffie/thee en netwerkborrel)

Bekijk het programma                     Meer informatie & Inschrijven