10 juni 2016
/ Arnhem

PO-Raad congres 2016 - Kennis voor Morgen

Hoe bereiden wij onze kinderen voor op de toekomst? Wat moeten zij straks weten en kunnen? En wat moeten wij daarom nú weten en kunnen? Op 10 juni komt de sector primair onderwijs samen op het PO-Raad Congres om met elkaar deze kennis voor morgen op te doen.

Voor wie: Primair Onderwijs
Organisator: PO-Raad
Wanneer: 10 juni 2016
Waar: Congrescentrum Papendal bij Arnhem
Kosten: Leden, schoolleiders, leraren en andere geïnteresseerden van wie het bestuur lid is van de PO-Raad betalen de ledenprijs: € 215,–. Voor niet-leden geldt een tarief van: € 320,–.

Het congres zal plenair geopend worden door PO-Raad-voorzitter Rinda den Besten, gevolgd door een keynote van Arjen Lubach en de preview van de War Child schoolmusical 'De Koning te Rijk'. Daarna is er een zeer gevarieerd aanbod van lezingen, masterclasses en workshops gericht op een breed publiek. Daarnaast vindt u op de informatiemarkt aanbieders van relevante informatie en diensten. De dag zal worden afgesloten met een politiek debat.

Ook Waarborgfonds & Kenniscentrum Ruimte-OK is op deze dag aanwezig met een live-helpdesk. Komt u ook? Wij hopen u 10 juni aanstaande te ontmoeten!

Meer informatie & inschrijven