18 april 2019
/ Utrecht

Verdiepingscursus Renovatie & Verduurzaming 

Renovatie biedt uitstekende kansen om een flinke slag te maken naar een gezond en duurzaam schoolgebouw. De praktijk laat zien dat wanneer gemeenten en schoolbesturen goed samenwerken zij meer weten te bereiken. Zij hebben immers een gezamenlijk belang: het bieden van goede kwaliteit onderwijs in gezonde en toekomstbestendige gebouwen. Samenwerken aan integrale oplossingen is de sleutel tot succes. Hoe je dat doet en wat daar voor nodig is komt in deze cursus uitgebreid aan de orde.

Wij nemen u mee in de wereld van renovatie en bespreken de mogelijkheden om bij renovatie van uw schoolgebouwen direct verbeteringen door te voeren voor een gezond, duurzaam en betaalbaar schoolgebouw. In de cursus wordt uitgebreid stil gestaan bij de opgedane praktijkervaringen met de Green Deal Scholen

Deelnemers: Schoolbestuurders/-directeuren en beleidsmedewerkers onderwijshuisvesting
Cursusleiders: Jeroen Paas Kennismanager Ruimte-OK & Energiebespaarder en Wim Lengkeek (Beleidsadviseur onderwijshuisvesting bij Florion)
Kosten: € 200,- per cursus excl. btw
U kunt tot 1 week voorafgaand aan de cursus kosteloos annuleren, daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

In deze reeks, die u als combinatie of los kunt volgen, worden ook de volgende cursussen aangeboden:

25 maart – Verdiepingscursus Rol & Recht
3 april – Basiscursus Onderwijshuisvesting
7 mei –  Verdiepingscursus Bouwheerschap

Aanmelden

Inschrijven voor dit evenement

Gegevens

Rechts

Facturatie

Links2
Rechts2

Akkoord

Klik hier voor de verkoopvoorwaarden & de privacyverklaring

Nieuwsbrief