5 oktober 2017
/ Amersfoort

Workshop - Exploitatiekosten onderwijsgebouwen

Onderwijshuisvesting is een actueel thema. Reductie van exploitatie- en onderhoudskosten, verduurzamen, energiebesparing of een ingrijpende renovatie zijn onderwerpen waar onderwijsinstellingen invulling aan dienen te geven. Inzicht in de exploitatiekosten van uw onderwijsgebouw is daarbij essentieel.

Tijdens deze workshop krijgt u inzicht in alle gegevens die nodig zijn om de exploitatiekosten van schoolgebouwen beter te kunnen inschatten. U krijgt inzicht in de investeringscyclus en de impact die dit heeft op onderwijs gebouwen. Het verduurzamen en gezond maken van schoolgebouwen en energie beperkende maatregelen toepassen komt steeds vaker voor en heeft invloed op de exploitatie. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt inzichtelijk gemaakt hoe u hierop kunt sturen

Bent u bezig met de ontwikkeling van een kindcentrum of heeft u plannen om samen te gaan werken met lokale partners? Dan mag u deze inspirerende bijeenkomst niet missen!

Voor wie:         bestuurders, vastgoedmanagers, facility managers, technisch managers, taxateurs en financiers van scholen en onderwijsgebouwen.
Organisator:   IVVD, Dyade Huisvesting & Vastgoed (onderdeel FRIS) en Koëter Vastgoed Adviseurs.
Wanneer:        5 oktober 2017 van 13.30 – 17.00 uur
Waar:               Mercure Hotel Amersfoort Centre (De Nieuwe Poort 20, Amersfoort)
Kosten:           € 325,- excl. btw en inclusief studiematerialen, koffie, thee, lunch en netwerkborrel

Bij deelname ontvangt u gratis de Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten Schoolgebouwen.

Meer informatie & aanmelden