Stappenplan / Spoorboekje 

De beste manier om de brede opgave voor onderwijshuisvesting goed aan te pakken is een planmatige aanpak, waar ook de verduurzamingsopgave een belangrijk onderdeel van is. Het is aan te raden een aantal stappen te doorlopen. Dit begint met het inzichtelijk maken van waar u staat en wat u lokale opgave is en vervolgens met het bepalen van uw ambities en het opstellen van een plan van aanpak. 

Hierbij geldt: hoe beter de voorbereiding, hoe soepeler het vervolg. Om dit proces te vergemakkelijken heeft Kenniscentrum Ruimte-OK een stappenplan opgesteld. Wij noemen dit stappenplan het “het spoorboekje”. Hiermee ondersteunen we u in het totale proces.

Stappenplan naar duurzame schoolgebouwen

We kunnen u ook lokaal begeleiden met het Scholen op Koers naar 2030 programma met startbijeenkomsten en individuele gesprekken. We nemen u dan stap voor stap mee door het stappenplan waarbij we uitgaan van de lokale situatie en vraagstukken die er spelen. Wilt u hier gebruik van maken? Laat het ons weten!

Vraag het stappenplan aan

Verduurzaming
Bekostiging
Wet- en regelgeving
Binnenklimaat

Ons team staat klaar voor jouw vragen

Heb je een vraag naar aanleiding van een van onze kennisitems of programma's of heb je niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op. 

Contact opnemen