Startnotitie IHP

Staat u op het punt om het proces naar een IHP op te starten? Of heeft u als beleidsambtenaar de taak het IHP te herijken? Hoe pakt u dit proces aan en waar moet u aan denken? Om hierbij te helpen is de Startnotitie IHP opgesteld. Zo hoeft u niet op nul te beginnen, het geeft een basis die van belang is voor de vervolgstappen en wijze waarop dit proces een invulling gaat krijgen.

Download hier de startnotitie

Verdere ondersteuning met uw IHP?

  • Wilt u een inspirerend IHP bekijken? Laat ons weten welke thema's bij u spelen en wij zoeken een geschikt IHP. (onderzoeksfase)
  • De publicatie 'Zo maakt u werk van een Duurzaam IHP!' maakt duidelijk hoe ambities op het gebied van duurzaamheid een plek krijgen (definitiefase).
  • Bent u al verder en wilt u een objectieve check van uw IHP? Een IHP-koerscheck helpt bij de beoordeling of er bij het opgestelde IHP aan alles wat er rondom de huisvestingsopgave speelt is nagedacht (realisatiefase).
Huisvesting
Verduurzaming
IHP

Ons team staat klaar voor jouw vragen

Heb je een vraag naar aanleiding van een van onze kennisitems of programma's of heb je niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op. 

Contact opnemen