Optimale ventilatie bij OBS de Achtbaan

OBS De Achtbaan in Moosdrecht is een typische jaren negentig school met kleine lokalen, kleine ramen. De CO2-waarden waren er veel te hoog. Er is een ventilatiesysteem met warmteterugwinning aangeschaft dat speciaal ontwikkeld is voor scholen.

In elk lokaal hangt nu een ventilatie unit. Het onderhoud en de bediening van het systeem is ondergebracht bij een gespecialiseerde installateur. Daar is bewust voor gekozen: “Dat is belangrijk, want als je dat niet goed doet heb je alsnog geen frisse lucht." Docenten kunnen aan een controlelampje zien of het apparaat goed werkt. Elk half jaar een monteur langs die de instellingen controleert, alles uitzuigt, schoonmaakt en de filters vervangt.

Lees hier meer over dit praktijkvoorbeeld

Ondersteuning

Heb je vragen of hulp nodig bij de ventilatieopgave? We helpen inhoudelijk op weg, zodat je zelf met de verbetering van het binnenklimaat aan de slag kunt. Bekijk hier het complete ondersteuningsoverzicht. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact op via 085 - 13 03 682 of info@ruimte-ok.nl.


Samen aan de slag voor een beter binnenklimaat!

Ventilatie
Huisvesting

Ons team staat klaar voor uw vragen

Heeft u een vraag naar aanleiding van een van onze kennisitems of programma's of heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan gerust contact met ons op. 

Contact Opnemen