Kenniscentrum

Heeft u ambities met betrekking tot de huisvesting van een school of (integraal) kindcentrum, en vraagt u zich af hoe ze het beste te realiseren? Zit u middenin een traject en loopt u vast in het proces of op de financiering? Of wilt u gewoon even snel weten hoe het zit met bepaalde regels, rechten en plichten? Om u bij deze en andere kwesties een stap verder te helpen, delen we praktische kennis met u. Die van ons, maar ook die van onze samenwerkingspartners, marktpartijen en banken.

Voor elk wat wils

We hebben de kennis voor u gesorteerd rondom de onderwerpen van het Kwaliteitskader Huisvesting dat we beheren. U kunt zich direct op een onderwerp verdiepen, maar als dat beter bij uw behoefte past ook beginnen in de breedte van een actueel thema of project, op relevantie per sector of via een praktijkvoorbeeld. Afhankelijk van uw voorkeuren zoekt u (eerst) zelf of kiest u voor een persoonlijk antwoord van de Helpdesk.

Onderwerpen

Zoom direct in op onderwerpen met betrekking tot de organisatie ("proces"), architectuur ("beleving"), functionaliteit ("gebruik"), techniek ("techniek") en financiering ("economie") van de huisvesting voor onderwijs en kinderopvang.

Lees meer

Thema's en projecten

Welke thema's en projecten spelen er rondom de huisvesting en finananciering van onderwijs en kinderopvang? Vind de kennis die u zoekt via een actueel thema of project.
 

Lees meer

Praktijkvoorbeelden

Aan de hand van praktijkvoorbeelden kunt u zien hoe anderen te werk zijn gegaan.


 

Lees meer

Cursussen & Events

Het bijwonen van een van onze events kan een prettige en nuttige manier zijn om kennis, informatie en inspiratie op te doen.

Lees meer

Publicaties

Kent u deze publicaties al? Wellicht zijn ze relevant voor u.
 

Lees meer