Afbeelding bij artikel
maandag 22 juni 2020
Body tekst

Programma Onderwijsvastgoed Dag 2020 bekend

De twintiger jaren zullen inhoud geven aan het portefeuille denken binnen onderwijsinstellingen en gemeenten. Wat is mijn visie?

Hoe pak ik in portefeuilleverband de energietransitie aan? Wat is de impact van het IHP voor mij? Ga ik renoveren of nieuw bouwen? Hoe betrek ik de leerlingen bij een nieuwe leeromgeving? Hoe kan ik de circulaire economie meenemen in mijn plannen?

Deze dag biedt u nuttige handvatten en veel inspiratie. Verschillende aspecten worden besproken in zowel het plenaire als het break-out programma. Ook dit jaar is er aandacht voor de programma’s van Kenniscentrum Ruimte-OK. Marion Breg, projectmanager van het programma Scholen op Koers naar 2030, geeft in haar bijdrage inzicht in de huisvestingsopgave vanuit openbare data. Kenniscentrum Ruimte-OK heeft met Republiq een dashboard ontwikkeld, waarmee de lokale verduurzamingsopgave voor de onderwijsgebouwen inzichtelijk kan worden gemaakt voor gemeenten en schoolbesturen.

Op deze dag wordt ook de Nationale Trendradar Onderwijsvastgoed besproken en gepubliceerd. U ontvangt een exemplaar hiervan.

Wilt u meer informatie over het volledige programma en/of wilt u zich aanmelden? Klik dan hier.

Datum en tijd

Woensdag 23 september 2020 van 10.00 tot 16.30 uur.

Uw deelname

€ 395,- exclusief b.t.w. voor scholen en gemeenten

€ 425,- exclusief btw voor overige organisaties.

Inbegrepen zijn koffie/thee, lunch en de netwerkborrel.

Locatie

Nyenrode Business Universiteit, Breukelen