Kennisdag 2018 'Grip op Kwaliteit'

Grip krijgen en houden op de kwaliteit van huisvesting. Hoe doe je dat, met wie doe je dat en wat zijn daarbij de nieuwste ervaringen? Dit jaar nodigen we u voor onze Kennisdag 'Grip op Kwaliteit' graag uit in Amsterdam

De kennisdag staat in het teken van kennis delen, inspiratie opdoen en leren van elkaar. Samen met de gemeente Amsterdam zijn we aan de slag om een mooi programma samen te stellen.

Wanneer: Dinsdag 6 maart van 12.00 - 17.30 uur
Waar:  IJburg College 2 in Amsterdam (Geertje Wielemastraat 1)

De Locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Voor wie?
De kennisdag is relevant voor het primair en voortgezet onderwijs, de kinderopvang en voor gemeenten. Het programma is afgestemd op schoolbesturen en schoolleiders, op ondernemers, managers en teamhoofden kinderopvang, op gemeentebestuurders en beleidsmedewerkers, en op beleidsadviseurs die bezig zijn met huisvestgingsvraagstukken in brede zin.

Waarom u hierbij wilt zijn!
Na deze dag weet u wat er speelt als het om de huisvesting van scholen en (integrale) kindcentra gaat. U wordt bijgepraat aan de hand van praktische voorbeelden en leerervaringen uit het veld die eerlijk met u worden gedeeld door ervaringsdeskundigen van scholen, gemeenten en organisaties in de kinderopvang.

Regulier Tarief (PO/VO, kinderopvang en gemeenten)  €110.00
Meerpersoonskorting (PO/VO, kinderopvang en gemeenten)  €90.00
Tarief abonnee helpdesk  €75.00
Overige  €295.00

 

Koop direct uw ticket

Tips
  • Neem uw collega mee en profiteer van de meerpersoonskorting Tip van Ruimte-OK