Kennisdag 2019 'Grip op Kwaliteit'

GU_logo_rood_rgb.jpgGrip krijgen en houden op de kwaliteit van huisvesting. Hoe doe je dat, met wie doe je dat en wat zijn daarbij de nieuwste ervaringen? Dit jaar nodigen we u voor onze Kennisdag 'Grip op Kwaliteit' graag uit in Utrecht. 

De kennisdag staat in het teken van kennis delen, inspiratie opdoen en leren van elkaar. Dit jaar hebben we samen met gemeente Utrecht een inspirerend programma samengesteld. Bekijk het hier!

Wanneer:  Dinsdag 16 april 
Tijd: 12.30 tot 17.30 uur
Waar:  In het nieuwe schoolgebouw van VOLT! in Utrecht (Oesterzwam 1)
Programma: Bekijk het hier!


Voor wie?
De kennisdag is relevant voor het primair en voortgezet onderwijs, de kinderopvang en voor gemeenten. Het programma is afgestemd op schoolbesturen en schoolleiders, op ondernemers, managers en teamhoofden kinderopvang, op gemeentebestuurders en beleidsmedewerkers, en op beleidsadviseurs die bezig zijn met huisvestgingsvraagstukken in brede zin.

Waarom u hierbij wilt zijn!
Na deze dag weet u wat er speelt als het om de huisvesting van scholen en (integrale) kindcentra gaat. U wordt bijgepraat aan de hand van praktische voorbeelden en leerervaringen uit het veld die eerlijk met u worden gedeeld door ervaringsdeskundigen van scholen, gemeenten en organisaties in de kinderopvang. 

Regulier Tarief (PO/VO, kinderopvang en gemeenten)  €110,- excl. btw
Meerpersoonskorting (PO/VO, kinderopvang en gemeenten)  €90,- excl. btw
Tarief abonnee helpdesk  €75,- excl. btw
Overige  €295,- excl. btw

 

Koop direct uw ticket

Tips
  • Neem uw collega mee en profiteer van de meerpersoonskorting Tip van Ruimte-OK