Eerste hulp bij ventilatie op scholen

Samen aan de slag met ventilatie op scholen

Kenniscentrum Ruimte-OK biedt met het programma Eerste hulp bij ventilatie op scholen, procesondersteuning aan gemeenten en schoolbesturen bij het ventilatievraagstuk. We helpen schoolbesturen en gemeenten inhoudelijk op weg. Op deze manier geven wij, in opdracht van het Ministerie van OCW, invulling aan een onafhankelijke landelijke informatievoorziening op het gebied van ventilatie op scholen.

Dit plaatsen we uiteraard in de brede opgave die er ligt rondom onderwijshuisvesting. Hulp nodig? Neem direct contact met ons op via info@ruimte-ok.nl of via 085 - 13 03 682.

Linker kolom
Voer het juiste gesprek

Heb je de SUVIS beschikking ontvangen en ga je de volgende fase in? Of ga je juist zelf aan de slag met het verbeteren van de ventilatie in je scholen?

We staan voor je klaar, en helpen graag bij het voeren van het gesprek en het bepalen van de volgende stappen! 

Help me op weg!

 

Rechter kolom
Hulp op locatie

Is er al inzicht in de huidige situatie? Of heb je juist hulp nodig bij de uitwerking van een aanpak om de situatie te verbeteren? We denken mee en bieden procesondersteuning. Samen naar een beter binnenklimaat! 

We komen graag langs op jouw locatie (kan natuurlijk ook online!)

Ik wil hulp op locatie!

Rechter kolom

Praktijkervaringen

Hoe gaan andere om met vraagstukken op gebied van ventilatie en binnenklimaat binnen onderwjishuisvesting. Laat je inspireren door diverse praktijkvoorbeelden.

Ga naar praktijkvoorbeelden

Tekst
Samen leren van elkaar

Leren van gerealiseerde aanpakken op scholen. Hoe pakken collega's bij gemeenten en schoolbesturen het vraagstuk aan? Wat werkt wel en wat werkt niet? Gedurende het jaar organiseren we diverse webinars/bijeenkomsten en delen we praktijkvoorbeelden en kennis. Zo dragen we bij aan inzicht in de feitelijke situatie, tonen we knelpunten én mogelijke oplossingen.Blijf op de hoogte van de nieuwe activiteiten en ontwikkelingen

Tekst

Breder aan de slag met de huisvestingsopgaves?

Scholen op Koers creëert met schoolbesturen en gemeenten inzicht in de totale opgave en hoe dit op een planmatige en slimme manier te organiseren.
Scholen Besparen Energie helpt met eenvoudige maatregelen om energie te besparen. Besparingen die je direct kunt doorvoeren!

Bekijk hier het overzicht van alle ondersteuningsprogramma's

Tekst

De helpdesk

Heb je inhoudelijke en/of technische vragen over ventilatie in je scholen. Bekijk hier de veelgestelde vragen! Of neem direct contact met ons op via info@ruimte-ok.nl of via 085- 13 03 682.
Samen komen we verder!