Onafhankelijk startpunt voor onderwijshuisvesting en exploitatie

Als het gaat om de huisvesting en financiering van onderwijs is onze overtuiging dat kennis er is om te delen. Net als ons geloof in de kracht en mogelijkheden van individuele ondersteuning en samenwerking.  

Daarom bundelen we kennis en bieden die op een toegankelijke en actieve manier aan. En daar waar de kennis er nog niet is, zetten we innovatie in gang en ontwikkelen we nieuwe kennis. Onze experts en medewerkers hebben daarin een belangrijke rol. Met hun persoonlijke ondersteuning maken zij het verschil. Samenwerking staat centraal. Tussen gemeenten en scholen, vraag en aanbod en natuurlijk met onze samenwerkingspartners. 

Zo werken we aan betere kwaliteit huisvesting en een gezonde exploitatie in het onderwijs. 

Tekst

De missie

Impact maken door actief te ondersteunen bij het werken aan kwalitatieve, duurzame scholen en een gezonde exploitatie. Wij zorgen als onafhankelijk startpunt dat gemeenten en schoolbesturen zelf professioneel aan de slag kunnen. 

​​​

Linker kolom

Organisatie

Wij zijn de onafhankelijke, uitvoerende kennisorganisatie voor primair en voortgezet onderwijs en gemeenten. Ons doel: impact maken door actief te ondersteunen bij het werken aan kwalitatieve, duurzame scholen en een gezonde exploitatie. 

Lees meer

Rechter kolom

Ons team

We werken met een kleine groep vaste medewerkers. Daarnaast zetten we onze externe experts in die zich verwant voelen aan onze missie en werkwijze, en veel praktijkkennis in huis hebben. Samen met ons bemensen ze de helpdesk en leveren maatwerk.

Lees meer

Tekst

Ontvang onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze projecten, activiteiten en ontwikkelingen. Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. U ontvangt de nieuwsbrief ongeveer 1 keer per maand.

Aanmelden