Afbeelding bij artikel
woensdag 20 september 2023
Body tekst

Leerkring Onderwijshuisvesting voor gemeenten

Ben jij binnen jouw gemeente verantwoordelijk voor onderwijshuisvesting? En wil je ervaren hoe andere professionals omgaan met strategische en praktische vraagstukken – bijvoorbeeld over beleid, verduurzaming, of bij de uitwerking van concrete projecten? Dan is de Leerkring Onderwijshuisvesting voor gemeenten iets voor jou! 

4 bijeenkomsten
Samen met een kleine, vaste groep professionals uit verschillende gemeenten kom je bij elkaar om te sparren, kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. Je kunt er delen waar jij tegenaan loopt bij de uitvoering van je functie. En leren hoe anderen omgaan met huisvestingsvraagstukken.

Leren van en met elkaar
Omdat je samenwerkt met steeds dezelfde groep professionals, leer je elkaar goed kennen. Dat is de kracht van deze leerkring. Samen bouw je aan een gemeenschappelijke kennisbasis en een waardevol netwerk dat de samenwerking tussen gemeenten bevordert.

Actuele kennis en ervaringen
Onderwijshuisvesting is een complex en breed thema. Tijdens de leerkring delen we de laatste ontwikkelingen met je. We zorgen dat er volop ruimte is voor het inbrengen van thema’s, casussen en om met elkaar in gesprek te gaan. Een expert van Kenniscentrum Ruimte-OK faciliteert de leerkring.

Bijeenkomsten: 2 keer op locatie, 2 keer online
Kosten: € 1.150 per jaar (excl. btw)

Wil je eerst meer weten voordat je je aanmeldt? Stuur ons een mail 

Er is ook een Leerkring Onderwijshuisvesting voor scholen. Werk jij bij een school en houd je je bezig met onderwijshuisvesting? Lees hier meer.