Onafhankelijk startpunt voor onderwijshuisvesting en exploitatie

Wij zijn de onafhankelijke, uitvoerende kennisorganisatie voor scholen en gemeenten als het gaat om de financiering en de huisvesting van onderwijs. Ons doel: impact maken door actief te ondersteunen bij het werken aan kwalitatieve, duurzame scholen en een gezonde exploitatie.

Kenniscentrum Ruimte-OK is een not-for profit organisatie, opgericht in 2012 op mede-initiatief van het Waarborgfonds Kinderopvang, de PO-Raad, VO-raad en de VNG.

We werken tussen onze doelgroepen, de markt en de overheid in, maar zijn van geen van alle onderdeel. Juist daardoor kunnen we tegelijkertijd betrokken én onafhankelijk opereren.

Bekijk hier het jaarverslag 2022

Linker kolom

Missie & Kernwaarden

Wij willen impact maken door actief te ondersteunen bij het werken aan kwalitatieve, duurzame scholen en een gezonde exploitatie. Bekijk hier onze missie en de verschillende kernwaarden.

Lees meer

Rechter kolom

Ons team

We werken met een kleine groep vaste medewerkers die hoofdzakelijk projectmatig werken. Daarnaast zetten we externe Experts in die zich verwant voelen aan onze missie en werkwijze, en veel praktijkkennis in huis hebben. Samen met ons bemensen ze de Helpdesk en leveren maatwerk.

Lees meer

Tekst

Ontvang onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze projecten, activiteiten en ontwikkelingen. Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. U ontvangt de nieuwsbrief ongeveer 1 keer per maand.

Aanmelden