Missie & kernwaarden 

Wij willen impact maken door actief te ondersteunen bij het werken aan kwalitatieve, duurzame scholen en een gezonde exploitatie. Wij zorgen als onafhankelijk startpunt dat gemeenten en schoolbesturen zelf professioneel aan de slag kunnen. 

Hierbij laten we ons leiden door de volgende kernwaarden:
 

Ondersteunend

Het op weg helpen door inzicht is ons DNA. Wij geven overzicht en inzicht en maken uw opgave eenvoudig(er). Vanuit de ondersteunende houding begeleiden wij u naar een passende oplossing. Of we helpen bij het stellen van de juiste vragen.
 

Dichtbij

We spreken uw taal, denken met u mee bij alle verschillende stappen in het proces.
 

Onafhankelijk

We zijn onafhankelijk, zonder commercieel belang en hebben geen ander doel dan u op weg te helpen. Wij zien onszelf als startpunt als u aan de slag wil met een vraagstuk of als u wil toetsen of u op koers bent.
 

Verbindend

Samenwerken staat centraal. We hebben elkaar nodig om goede oplossingen te vinden voor vraagstukken en om samen de beste kwaliteit van de huisvesting en een gezonde exploitatie te kunnen realiseren. We bevorderen de samenwerking tussen scholen en gemeenten, en verbeteren de aansluiting tussen uw vraag en het aanbod vanuit de markt. Daarnaast werken we samen met andere kennispartners.
 

Vraaggestuurd

Wij verplaatsen ons in de positie van u als vrager. Onze ondersteuning wordt ontwikkeld vanuit deze vraag en samen zorgen we ervoor dat u als professionele opdrachtgever met uw vraag aan de slag kunt.

Tekst

Ontvang onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze projecten, activiteiten en ontwikkelingen. Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. U ontvangt de nieuwsbrief ongeveer 1 keer per maand.

Aanmelden