Missie & kernwaarden 

Wij willen impact maken door actief te ondersteunen bij het werken aan kwalitatieve, duurzame scholen en een gezonde exploitatie. Wij zorgen als onafhankelijk startpunt dat gemeenten en schoolbesturen zelf professioneel aan de slag kunnen. 

Hierbij laten we ons leiden door de volgende kernwaarden:

Ondersteunend

Het op weg helpen door inzicht is ons DNA. Wij geven overzicht en inzicht en maken jouw opgave eenvoudig(er). Vanuit de ondersteunende houding begeleiden wij je naar een passende oplossing. Of we helpen bij het stellen van de juiste vragen.

Dichtbij

We spreken jouw taal, denken met je mee bij alle verschillende stappen in het proces.

Onafhankelijk

We zijn onafhankelijk, zonder commercieel belang en hebben geen ander doel dan je op weg te helpen. Wij zien onszelf als startpunt als je aan de slag wilt met een vraagstuk of als je wilt toetsen of je op koers bent.

Verbindend

Samenwerken staat centraal. We hebben elkaar nodig om goede oplossingen te vinden voor vraagstukken en om samen de beste kwaliteit van de huisvesting en een gezonde exploitatie te kunnen realiseren. We bevorderen de samenwerking tussen scholen en gemeenten, en verbeteren de aansluiting tussen jouw vraag en het aanbod vanuit de markt. Daarnaast werken we samen met andere kennispartners.

Vraaggestuurd

Wij verplaatsen ons in de positie van jou als vrager. Onze ondersteuning wordt ontwikkeld vanuit deze vraag en samen zorgen we ervoor dat je als professionele opdrachtgever met jouw vraag aan de slag kunt.

Tekst

Ontvang onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze projecten, activiteiten en ontwikkelingen. Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. U ontvangt de nieuwsbrief ongeveer 1 keer per maand.

Aanmelden