Afbeelding bij artikel
dinsdag 23 juni 2020
Body tekst

Inspiratieboek 2015-2020: Samen Werken aan de School van Morgen

Schooldomein | Nederland

Nieuw standaardwerk in de Nederlandse scholenbouw

Samen Werken aan de School van Morgen. Dat is de titel van het Inspiratieboek 2015-2020 waarvan op 23 juni, aan het einde van een speciaal webinar, het eerste exemplaar wordt aangeboden aan Rijksbouwmeester Floris Alkemade. Het Inspiratieboek is het nieuwe standaardwerk in de Nederlandse scholenbouw. Op 540 pagina’s beschrijft het boek maar liefst 107 projecten binnen het primair, speciaal en voortgezet onderwijs die in de periode 2015 – 2020 zijn gerealiseerd.

Ook biedt het Inspiratieboek een overzicht van alle functies en activiteiten binnen de gedocumenteerde projecten en een overzicht van de omvang en bouwkosten gedurende de periode 2015-2020 waarin zijn in gebruik zijn genomen. Lees hier het volledige bericht.

Inspiratieboek cadeau op Onderwijsvastgoed Dag 2020
Ook kenniscentrum Ruimte-OK heeft bijgedragen aan dit mooie boek. Naast een overzicht van verschillende scholenbouwprojecten is er volop aandacht voor de verschillende programma’s rondom verduurzaming en een interview met Marco van Zandwijk. Komt u dit jaar naar de Onderwijsvastgoed Dag? Dan krijgt u dit inspiratieboek cadeau!