Afbeelding bij artikel
donderdag 13 juni 2019
Body tekst

Programma Onderwijsvastgoed Dag 2019 bekend

Logo_Onderwijsvastgoed_Dag_5e-jaar.jpg

Laat u inspireren, ontdek kansen en creatieve oplossingen voor nieuw en bestaand vastgoed in het onderwijs. Speel in op de ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie en leer wat de ontwikkelingen in het onderwijsvastgoed voor uw organisatie kunnen betekenen.

Het klimaatakkoord daagt met de routekaart onderwijsinstellingen uit om nu stappen te zetten. Het gaat om de versnelling van de energietransitie door een forse opschaling. Verschillende aspecten worden besproken in zowel het plenaire als het break-out programma.

In het hoofdprogramma onder meer Gerhard Jacobs (partner HEVO) en Wichert Eikelenboom (lid CvB stichting Voila) over de energietransitie en Total Cost of Ownership, Max Hoefeijzers (medeverantwoordelijk voor de doordecentralisatie in Breda) over de optimale besteding van huisvestingsmiddelen. En wij bespreken graag met u de Nationale Trendradar Onderwijsvastgoed. U krijgt een exemplaar. Ook is er voldoende gelegenheid uw collega’s uit het onderwijsvastgoed te ontmoeten!

Datum en tijd

Woensdag 25 september 2019 van 10:00 uur tot 16:30 uur.

Uw deelname

€ 395,- exclusief btw voor scholen en gemeenten en € 425,- exclusief btw voor overige organisaties. Inbegrepen zijn koffie/thee, lunch en de netwerkborrel.

Locatie

Nyenrode Business Universiteit, Breukelen

Wilt u meer informatie en/of wilt u zich aanmelden? Klik dan hier.

Bekijk het volledige programma