Afbeelding bij artikel
donderdag 22 februari 2024
Body tekst

Regiobijeenkomsten onderwijshuisvesting - dit kan je verwachten

Over een maand komen we het Programma Onderwijshuisvesting toelichten op de eerste reeks regiobijeenkomsten! Je bent van harte welkom op 22 mei in Zwolle, 29 mei in Utrecht, of 5 juni in Eindhoven.

Hulp bij opgave onderwijshuisvesting 

Het Programma Onderwijshuisvesting bundelt alle beschikbare kennis en expertise voor een meer integrale en programmatische aanpak van de onderwijshuisvestingsopgave om zo schoolbesturen, gemeenten in samenwerking met de markt op weg te helpen. Wil je weten hoe je de opgave anders kunt organiseren, welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot beheer & onderhoud, wat er mogelijk is met bundeling of wil je op een andere manier naar de businesscase kijken?

Tijdschema 

Tijdens deze interactieve middag ontdek je wat het Programma Onderwijshuisvesting inhoudt en welke ondersteuning we bieden. Tijdens de Keuzerondes krijg je meer informatie over specifieke onderdelen van het programma.

  • 13.00 uur: opening
  • 14.00 uur: Keuzeronde 1 
  • 15.15 uur: Keuzeronde 2 
    Met in deze rondes keuze uit sessies over het op te zetten informatielandschap, de standaardisatie van het MJOP en de ondersteuning die vanuit het programma beschikbaar is.
  • 16.15 uur: korte terugblik, live-helpdesk & netwerken

Zien we je daar? Wil jij meer weten over hoe je in jouw regio werkt aan toekomstbestendige onderwijshuisvesting? Meld je nu aan voor een van de regiobijeenkomsten! Deelname is gratis, aanmelden verplicht.Aanmelden